De-ale lui Flo


Bine ati venit pe blogul meu!

Pentru ca nu i-am dat de cap cu aranjarea articolelor  si a paginilor, presupun ca este mai greu sa gasiti anumite fotografii/articole. De aceea va rog sa folositi meniul din dreapta cu cele mai noi articole,  cel de RSS sau chiar arhiva.

Am observat ca sunt destui vizitatori. Mi-ar placea sa va scrieti parerea voastra despre ce am postat.

Pana acum [28 mai] am postat poze care mi-au placut mie in mod deosebit. Nu am pretentii de fotograf profesionist, nu stiu daca pot spune macar novice, insa incerc, de aceea ma intereseaza opiniile oricui. Un feedback constructiv e oricand binevenit.

Curand am sa incep sa pun si niste poze mai vechi facute cu W35. Sunt frumoase, insa o sa dureze pana le scot din arhiva.

De curand, am primit o parere  despre pozele mele. M-a incurajat si mi-a facut ziua mai buna, caci mi-a spus frumos ca sunt pe drumul cel bun, insa sa o las mai usor cu efectele, sa am grija la focalizare, incadrare si alte detalii. Stiu ca avea dreptate, pentru ca stiu ce pot. Sau mai bine zis ce nu pot!

O zi frumoasa!! Mai vorbim…

Pentru pareri, sfaturi, idei si alte metode de a inbunatati ceva, imi puteti trimite e-mail pe f r e e l a n d e r . m a n n [ a t ] y a h o o [ d o t ] c o m sau putem discuta pe Yahoo Messenger: f l o r i n _ e l 2 1 [a t ]  y a h o o  [ d o t ] c o m.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: